Snabel-Bloggen

Snabel-Bloggen

Snabel-Postens blogg

Här kommer vi att lägga ut information om vad vi gör i arbetet med Snabel-Posten.

Hösten är här

Snabel-Posten allmäntPosted by Christopher Lundgren Mon, November 03, 2014 09:42:25
God morgon på er alla läsare!

Idag är det måndag den 3:e november, vilket innebär att det är knappt två månader kvar på det här året och att snart årets samtliga nummer av tidningen har tryckts och levererats. Tiden går hiskeligt fort så man nästan blir rädd.
Jag skriver artiklar, letar efter personer jag vill intervjua och gör mina andra arbetsuppgifter som jag brukar göra. Däremot är det nu bestämt att jag ska få intervjua en person den 18:e november, något jag verkligen ser fram emot Vem jag ska intervju låter jag vara osagt tills dess att materialet publiceras. Vi ska nämligen inte (åtminstone inte jag) lämna ut förhandsinformation om exempelvis intervjupersoner och reportage.

Som jag nämnde i mitt föregående inlägg, har jag under den återkommande rubriken "Enligt min åsikt" skrivit en artikel om resultatet efter riksdagsvalet. För första gången har ansvarig utgivare, Mari Ekh, ifrågasatt en del av tidningens innehåll, på grund av en detalj i just min artikel. Det var både bra att det hände samtidigt som det dels var lite jobbigt och dels pinsamt. Det hela handlade om att vi inte ska vara partiska vad gäller exempelvis politik, något jag var i artikeln. Sedan kan jag som privatperson ifrågasätta huruvida det handlar om yttrandefrihet och hur man förhåller sig till det n'är man skriver för en tidning, i synnerhet då jag skriver under "Enligt min åsikt" och egentligen bara gav mina reflektioner och absolut inte ville trampa på någons tå. Mer detaljerad tänker jag inte vara här för då kan det leda till missförstånd.

I övrigt händer det väl inte så mycket precis nu utan jag jobbar på som vanligt. Under Kulturveckan, mellan 10:e och 14:e november, kommer vi på Snabel-a att ha öppet hus en av dagarna, vilket vi redan har gått ut med. Det ska bli trevligt att återigen visa upp verksamheten, i synnerhet då jag gillar att socialisera mig med andra människor och dela med mig till dem.

Jag önskar er en trevlig vecka. Vänliga hälsningar!

  • Comments(0)//snabelblogg.snabelposten.se/#post195